Üvegékszer készítő tanfolyam

Már 1991 óta foglalkozom üvegművességgel, konkrétan az üvegfestés, ólomüvegek, tiffany lámpák, tükrök, térelválasztók tervezése, kivitelezése és javítása a mindennapi munkám.

. Miután nemsokára nyugdíjba megyek, és ezáltal sokkal több"szabadidőm
lesz ", úgy gondoltam eleget teszek kedves eddigi vásárlóim kérésének és egy személre szabott üvegékszer készítő tanfolyamot indítok Szentendrén.

. Azt szeretném, ha minden résztvevő megtanulná a helyes üvegvágás technikáját, minden fajta üveg megismerését, az üveg festéshez használható anyagokat,és az olvasztás technikai lépéseit.
A résztvevők motivációja lehet egy szakma megtanulása, vagy akár a szabadidő hasznos eltöltése, egyedi ajándék készítése családtagjaiknak.

. Érdeklődni a 06 20 317 64 55 telefonon lehet.
Czirják Attila

Érdekességek, hírek, kiállítások

Amint már a bevezetőben leírtuk 2012-ben lehetőséget adunk minden kedves látogató számára, hogy betekintést nyerjen a szakma titkaiba, megismertetve az általunk használt gépek, szerszámok, kemencék sokaságát, megtekinthesse azokat működés közben, szakszerű műhelyvezetés segítségével.
Továbbá lehetősége nyílik egy saját ötlet megvalósítására, mint például: olvasztott üvegékszer készítése; Tiffany lámpa készítése,...
A jelentkezni a czirjak.attila1@upcmail címen levélben lehetséges. Mivel mindenkivel személyesen kívánunk foglalkozni, és a hely nagysága nem bővíthető egy alkalommal maximum négy személyt tudunk fogadni.
A nyitott műhelynapok januárban:
2019 január 13.du. 15-től 18-ig
2019 január 14.de. 10-től 12-ig
2019 január 27 du. 15-től 18-ig
2019 január 28.de. 10-től 12-ig

Egy javításra hozott ajtó.